#"filistin

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Farpoint  Versus Expansion Dlc Trailer PS4 00:59

Farpoint Versus Expansion Dlc Trailer PS4

See what's in store for you in the FREE Farpoint Versus Expansion DLC Update for Farpoint on PlayStation®VR. Rated Mature: Blood and Gore, Strong Language, Violence Playstation®4 system, PlayStation®VR and PlayStation®..

  • BETA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı 02:23

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkami

Gaziantep Şehitkamil Belediye başkanlığı için aday adayı Hayri Kamalı başvurusunu yaptı. Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı ve Saadet Parti Eski İl Başkanı Hayri Kamalı : Bu Bir Bayrak Bayrak Yarışı , olduğunu dile..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı 00:55

Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı

Filistinli Muhammed eş-Şeyh, kendi ekseninde dakikada 38 kere dönüp esneklik rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Gazzeli Örümcek lakaplı 13 yaşındaki Şeyh, Ürdün'ün başkenti Amman'da yapılan programda Gui..

  • PITIRCIK tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gerekiyor 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in İşgal Teşebbüslerine Son Vermesi Gere

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetiminin, iki devletli çözüm ihtimalinin altını oyan bu işgal teşebbüslerine artık bir son vermesi gerekiyor. dedi...

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet  Gösterisi 00:27

Gazze'de Ambargoya Hayır Birliğe Evet Gösterisi

İsrail'in 11 yıldır aralıksız uyguladığı ambargoya karşı Gazze Şeridi'nde gösteri düzenlendi.İslami Cihad Hareketi'nin çağrısıyla bir araya gelen göstericiler, cuma namazının ardından Gazze'deki camilerden Zehra Meydanı'..

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan 01:22

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan

Onlarca yıllardır dillerden düşmeyen Filistinliler topraklarını sattı iddialarının aslı Filistinlilerin anı defterlerinde ortaya çıktı. İsrail mahkemeleri tarafından 67 kez müebbet ve 5200 yıl hapse mahkum edilen Abdul..

Tüyleri Diken Diken Eden Kudüs Mesajı 02:45

Tüyleri Diken Diken Eden Kudüs Mesajı

Almanya'da Türkiye karşıtlarına verdiği cevaplarla Almanları susturan Türk olarak tanınan Tuğrul Selmanoğlu, bu kez Mescid-i Aksa'dan çektiği videoyla Müslüman alemine seslendi. Selmanoğlu'nun sözleri izleyenlerini tüy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz 01:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Kudüs kararına ilişkin, Zaten işgal altında olan bu şehirle ilgili böyle bir kararın açıklanmasının hiçbir hükmü olamaz. dedi...

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

'Kudüs' Mitinginin Afişi Galata Kulesi'ne Yansıtıldı 00:40

'Kudüs' Mitinginin Afişi Galata Kulesi'ne Yansıtıldı

Filistin'e destek amacıyla yarın düzenlenecek Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitinginin afişi, Galata Kulesi'ne yansıtıldı...

Bahçeli 'Kudüs'e Destek' Mitinginde Konuştu 02:07

Bahçeli 'Kudüs'e Destek' Mitinginde Konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde Filistin halkına destek amacıyla Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingine katılarak konuşma yaptı...

Boston'daki Mezuniyete Damgasını Vuran Müslüman Kız 01:15

Boston'daki Mezuniyete Damgasını Vuran Müslüman Kız

ABD'nin Boston Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenine Iraklı Yasmin Liva Yunus'un, Özgür Filistin konuşması damga vurdu. İşte o konuşma:..

Skandal açıklamaya sert tepki! 02:17

Skandal açıklamaya sert tepki!

WASHİNGTON'TAN GELEN YAHUDİ KARŞITI SUÇLAMASINA ANKARA'DAN SERT TEPKİ GELDİ. BU ÇİRKİN SUÇLAYAMA YANIT VEREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; İSRAİL'İN FİLİSTİN'E YÖNELİK ZULMÜ KARŞISINDA TÜRKİYE'NİN SUSKUN KALMAYACAĞINI VURGULAD..

Herkesi Uyar Harekete Geçtiler! 1:20:51

Herkesi Uyar Harekete Geçtiler!

2025 İçin Planları...! 03:30 Kehanetler neden önemli? 08:47 Kübra dizisindeki mesajlar 14:19 Onlar bilgiye sahipler 19:49 Açıklamak için neden beklediler? 27:39 İsrail - Filistin olayını önceden söylediler 34:25 NATO'n..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
Sami Yusuf - Salavatı Şerif 04:04

Sami Yusuf - Salavatı Şerif

Sami Yusuf - Salavatı Şerif SALAVAT-I ŞERİF - Bestekar Buhurizade Mustafa Itri Efendi Sami Yusuf Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şark..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Madonna - Bitch Im Madonna ft Nicki Minaj 04:02

Madonna - Bitch Im Madonna ft Nicki Minaj

Madonna - Bitch Im Madonna ft Nicki Minaj REBEL HEART album featuring “Living For Love,” “Ghosttown,” & “Bitch I’m Madonna” out now. ”Rebel Heart could be Madge’s best album since 1998’s Ray of Light.” – People Magazine..

  • Candy tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı 00:48

Savcı Sayan'dan Deniz Baykal'a Çağrı

Eski CHP'li Savcı Sayan, Deniz Baykal'a samimi çağrımdır... başlığıyla referandumda evet demesi çağrısı yaptı...